Freynhofer

Onsdagens Sikreste Premier League kamp…

Onsdagens første anbefaling er det opgør vi på BettingNews redaktion har tænkt os at overvære. Dels på grund af det danske islæt Christian Eriksen, men også fordi de 2 hold matcher hinanden godt i denne periode.

Tottenham – Crystal Palace = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Premier League Bonus…

Tottenham har presset sig selv væk fra toppen og ned i gruppen om de sidste 2 pladser, der giver adgang til Champions League. Der er ikke rigtig plads til flere, hvis de ikke skal ende på en Europa League plads.

Men det skal stadig afgøres på banen og Tottenham har haft godt af landskamps pausen, selv om første kamp på Anfield var lidt af en mundfuld. Men at tabe på et selvmål i 95. minut fortæller også, at den gode form er tilbage.

Og spillet var bedre og det kan de tage med til dagens kamp, som denne gang er spilles på Tottenham Hotspur Stadium, som deres nye hjemmebane kaldes.

*

Crystal Palace kan godt være deres sæson bekendt, men skal stadig holde skruen i vandet lidt endnu, så de ikke skal pine sig selv og deres fans, i de sidste runder. For der er kun få point ned til holdet lige under stregen.

Lidt specielt er det faktisk på udebane de skal sætte deres lid til point, for de er blandt Premier Leagues bedre til, at spille på fremmed græs. 20 point efter 15 kampe er godkendt af et hold der ikke er med i toppen.

Hjemme har de kun fået 16 point og det er ellers her, man plejer som hold at få flest. Så weekenden sejr over bundholdet fra Huddersfield, var en af de sjældne og kun nr 4 i denne sæson. Dette til trods, tror vi ikke på dem i dag.

Tottenham – Crystal Palace = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Premier League Bonus…

Booking.com
To Top