Freynhofer

Onsdagens “Sikre” valg fra VM…

Her er et opgør fra VM som vi syntes ligger lige til højrebenet, selv om bolden er rund og mange ting kan gå galt. Så ser vi bare en klasseforskel der ikke benægter sig når først kampen er fløjtet i gang.

Schweiz – Costa Rica = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Schweiz kan i princippet nøjes med en remis, men når man er i gang med at spille fodbold stopper man som hold ikke bare op og går efter en remis. Den tanke kam måske kommet et stykke henne i kampen.

Som udgangspunkt er Schweiz bare et bedre mandskab og har et koncept der ser ud til at fungere og med en funklende Shakiri, kan vi på redaktionen ikke set at Schweiz ikke går hen og nupper alle 3 point og selv sikre sig videre adgang.

*

Costa Rica har med 0 point ikke mere at gøre ved dette VM og skal bare have sat et godt aftryk inden de tager hjem igen. Men det er nu ikke den bedste modstander at opnå dette resultat imod, da de både er mindre i højde og drøjde.

Costa Rica er blandt de svageste hold og defensiven har ofte været præget af held, mere end defensiv dygtighed. Men den store fokus på den defensive del har også kostet i den anden hvor de stadig har deres første mål til gode ved denne slutrunde.

Vi ser ikke et Costa Rica mandskab der er i stand til noget som helst i dette opgør og vil tage hjem fra dette VM med 0 point i sækken og sikker lige så mange scorede mål.

Schweiz – Costa Rica = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Booking.com
To Top