Freynhofer

Onsdagens “Sikre” valg fra Champions League…

Igen i dag har vi haft øjnene på Europas mest prestigefyldte klubturnering og dagens første anbefaling indeholder også en kamp, vi mener vil blive seværdig – med 2 gode tekniske hold.

Benfica – Ajax = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor jeg får dagens Højeste Champions League Bonus…

Benfica tilhører et af de store hold i Portugal, men de er begyndt at flagre lidt grundet skader og er derfor røget lidt ned i tabellen. De 2 seneste kampe er begge tabt til hold i den bløde ende af La Primeira.

Benfica tabte med 0-1 i Holland og er naturligvis stærkere hjemme. Men i dag møder de et meget kompetent mandskab, der i denne periode nærmest kan gå på vandet. Vi tror ikke på en sejr i dag og tror det kun ender med avancement til Europa League knald-eller-fald kampene, efter gruppespillet.

*

Ajax er nærmest flyvende i denne periode og har kun tabt et opgør i denne sæson og det var på udebane i den hjemlige liga mod PSV. De deler 1. pladsen med Bayern München, da de formåede at hente 1-1 på Alianz Arena i Tyskland.

Det fortæller også en del om kvaliteterne hos det hollandske mandskab. 8 sejre i de seneste 9 kampe og der er stort set ikke blevet scoret i mod dem. Kun det ene mål Bayern scorede i CL. Til gengæld har de selv scoret 21 gange – ude og hjemme.

Benfica – Ajax = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor jeg får dagens Højeste Champions League Bonus…

 

 

Booking.com
To Top