Freynhofer

Onsdagens “Sikre” single på BettingNews…

Der er ikke meget at tage fat i denne onsdag, mens vi afventer de mange landskampe i den følgende periode, fra det helt nye koncept UNL, som er UEFAs seneste turneringstype på stammen. I dag er det bare landspokalen vi har hentet dagens enlige anbefaling fra.

Nykøbing FC – Vejle = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får mest for dine indskud og højeste Odds.

Nykøbing FC gør jævn figur i landets næstbedste række 1. Division, hvor de i denne periode intager en midterplacering. Nykøbing FC er et hold i udvikling og vil sikkert ende i den bedste række over tid.

Her har de dog en glimrende chance for at vise, at de kam spille lige op med landets bedste hold – men det er dog ikke længere 1 sæson siden, at de lå i samme række. Her fik de 1 ud af de mulige 6 point ved de 2 møder, så de skal være skarpe i dag, hvis de skal hamle op med vejlenserne.

*

Vejle lykkedes endeligt efter sidste sæson, at komme tilbage i det gode selskab efter mange års fravær. Det er et ungt og talentfuldt hold, men de kæmper alligevel lidt med farten og fysikken i den bedste række. Men det er dog ikke faldet igennem.

I dag skal de møde et hold de plejer at have rimelig styr på og det er da også deres chance for at få lidt succes, efter en lidt pointsvag periode. Landspokalen er den korteste vej til Europa, så mon ikke vejlenserne vil ligge lidt sjæl i at gå efter en sejr – som vil Booste hele truppen.

Nykøbing FC – Vejle = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får mest for dine indskud og højeste Odds.

 

 

Booking.com
To Top