Freynhofer

Onsdagens “Sikre” Premier League opgør…

I dag står den i Premier Leagues tegn, da alle vores 3 anbefalinger denne onsdag er hentet i den bedste engelske række. Vi starter ud med 2 hold fra hver sin ende af formbarometeret.

Arsenal – Bournemouth = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste OddsBonus at spille for…

Arsenal har efter en kort nedgangspriode, igen fået tingene til at spille. Det var det helt rigtige tidspunkt, i forhold til Europa League, hvor man slog BATE ud med samlet 3-1 og er dermed videre.

I den hjemlige Premier League er de faldet ned på den sidste af de sjove pladser, med Champions League deltagelse. Men både United og Chelsea ånder dem i nakken, så 3 point er et must i dag.

Men det er vi nu heller ikke så bange for ikke sker. For hjemme i London på Emirates Stadium har de kun sat point til i 3 kampe. 1 nederlag og 2 gange remis. SÅ her er de ikke til at spøge med og idag får de den 12 hjemmesejr i denne sæson.

*

Burnemouth er ligesom faldet ud af den gode periode de havde kortvarigt i januar, men ellers ser det faktisk lidt skidt ud på flere fronter. De ligger dog så lunt i svinget, at der ikke er fare for at rykke ud.

Der er trods alt 10 point ned til vor det gør ondt. Men ud over den ringe form, så er Burnemouth også ramt af skader – en hel del. Det har da også været tydeligt at se, at det i den grad påvirker holdet og deres niveau.

I dag har mindst 6-7 spillere meldt deres fravær og her sidder flere vigtige spillere, der kunne gøre en forskel i dag. SÅ vi har rigtigt svært ved at se et gæstende skabe problemer for et sprudlende Arsenal mandskab.

Arsenal – Bournemouth = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste OddsBonus at spille for…

Booking.com
To Top