Nyhed

Lort, Landspokalen & Landsholdet…

Programudvalget denne onsdag er stort set kun for dem, som ikke kan lade være med at spille – og nogle gange skal man lige springe en dag eller to over – for ellers ender det galt.

Når man kigger ned over kampprogrammet, så er det kun “Lort” og Landspokalen, som i de fleste tilfælde enten har et lavt odds eller er fra samme niveau og så kan alt jo ske. Det er også svært at vide hvor meget den enkelte klub tillægger denne turnering, da der nok ikke er mange af dem fra denne runde – der går hele vejen – sikkert ingen.

Så er der alt polemikken det danske landshold og der er sikkert lige så mange meninger som der er støttere – og mange af dem går på følelser, hvilket jo er helt naturligt.

Man skal være stolt over at blive udtaget til nationalmandskabet, men den deltagelse skal også ske under rimelig vilkår. Nogle vil så sige at spillerne er forkælede – men vi er nok det land på vores niveau, som bruger absolut færrest penge på landsholdet.

Det betyder så også alt andet lige, at det er andre vilkår for danske spillere – når de tager hjem og spiller for nationen – end for mange af deres professionelle holdkammerater. Men sådan har et altid været og DBU tager nok aldrig en anden kasket på, når det kommer til bedre vilkår for spillerne.

Så er der også alle de juridiske aspekter, som vi nok ikke kender helt til bunds – men DBU må da også acceptere at spillerne naturligvis også stiller krav – især hvis det er krav som de skal stille grundet kontraktlige forhold i deres egne klubber.

Det er helt uforståeligt at DBU lader sig diktere af deres sponsorer eller tror de går deres ærinde. Selvfølgelig skal DBU have indtægter, men det skal ikke være gennem et diktat overfor spillerne, men genne samarbejde og gensidig forståelse.

Men IGEN IGEN har DBU sat sig op på en piedestal og vi så jo med kvinderne, at DBU måtte krybe til korset alligevel. Vi tror at DBU må sande, at de må acceptere spillernes krav omkring sponsorbrug af den enkelte spiller.

Hvis ikke denne udfordring/konflikt snart løses på en ordentlig måde – så må “Beton-Meyer” ud af klappen. Han har forøvrigt heller ikke været nogen gevinst for dansk fodbold, efter hans ansættelse – men nogen gange trækker man jo “nitten”

Booking.com
To Top