Freynhofer

Onsdagens “Sikre” Landskamp…

Vi har til i dag valgt at nørde omkring en landskamp, som for det ene hold er optakt til det kommende VM og for det andet en kamp hvor det er ren træning – men der er alligevel nogle parametre der stikker af.

Østrig – Rusland = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du kan se kampen LIVE og bette på den…

Østrig blev kun nr. 4 i deres VM gruppe og skal derfor ikke til gæsternes hjemland og deltage i dette års VM. Men Østrig er slet ikke noget dårligt hold og slet ikke hjemme i Østrig, hvor kampen afvikles.

Ingen tvivl om, at de vil gå på banen for at vise sine landsmænd, at de burde have været med og selv om det er en trænings landskamp, vil de stadig gå på banen med fuldt power.

For spiller på Østrigs mandskab gælder det om at vise hvem der skal satses på og der vil ikke blive eksperimenteret eller brugt reservespillere i dette opgør. Så Østrig vil komme i stærkeste opstilling med masser af motivation.

*

Rusland skal vise overfor deres landsmænd at de ikke kun er gode værter, men også gode til fodbold. Vi kan ikke forestille os, at man vil gå ud og spille for fuld smadder og måske risikere at blive skadet.

Det er en tanke der ærligt vil sidde i de fleste russiske spillere. Ligeledes vil man selvfølgelig også bruge dette opgør som en test for, at se hvilke spillere der er skarpe og går godt sammen.

Så selvfølgelig vil spillerne give sig meget – men ikke 100% – og det vil med sikkerhed gøre en forskel i forhold til, hvis det var en VM kamp eller anden kam hvor de spillede om noget – andet end æren. Vi tror på en smal hjemmesejr.

Østrig – Rusland = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du kan se kampen LIVE og bette på den…

Booking.com
To Top