Freynhofer

Onsdagens “Sikre” italienske Pokalfinale…

Vi starter op denne varme onsdag, som skulle være den sidste – men vejrtroldene har dog lovet, at vejret stadig vil være til den pæne side – når torsdagen er overstået. Idag er det onsdag og her er det den italienske pokalfinale det gælder.

Juventus – AC Milan = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Juventus får man sjældent odds 1,75 på mod et andet hold fra Italien, men det skyldes selvfølgelig at det er finalen i den italienske udgave af deres pokalturnering Coppa Italia.

Selvom de røg ud af Champions League, så har de stadig The Double at kunne opnår, med et næsten sikret mesterskab og denne pokaltitel oveni. Det ville ligne den “Gamle dame” meget lidt ikke at hente alle de titler de kan få i hænde.

*

AC Milan har haft en udmærket sæson og er også nået til denne finale. Finaler er noget andet end ordinære pokalkampe, men som dagens modstander kunne godt man have ønsket en anden.

For AC Milan har det ikke nemt med Juventus. Kun 1 gang har de vundet i deres seneste 10 indbyrdes møder. I dag spiller man så på det Olympiske Stadion i Rom og det er jo at betragte som udebane.

Ja det er en finale og begge hold er på udebane, men Juventus mestre bare denne del bedre end alle andre hold fra støvlelandet og vi er slet ikke i tvivl om, at AC Milan aber kampen i ordinær spilletid.

Juventus – AC Milan = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Booking.com
To Top