Freynhofer

Onsdagens “Sikre” italienske anbefaling på BN…

Serie B er den række der repræsenterer dagens “Sikre” anbefaling på BettingNews og vi har naturligvis en rigtig god fornemmelse af udfaldet og har smidt en del guld efter det valgte.

Salernitana – Livorno = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus – 122%

Salernitana er måske ikke helt oppe og ringe endnu, men med kun et nederlag efter 9 runder, så er indsatsen indtil nu selvfølgelig godkendt. På udebane kunne de godt oppe sig lidt, for der leder de stadig efter deres første sejr.

Modsat har de så ikke tabt hjemme på Stadio Arechi i Salerno, hvor det er blevet til 3 sejre og 2 gange remis. Også scoreren er godkendt på 7-2. Den gode form, samt hjemmebanen mener vi helt klart vil få en afgørende betydning for en sejr.

*

Livorno kan modsat ikke prale af god form. Med kun 1 sejr i sæsonen indtil nu, er de placeret på bundpladsen med kun 5 point. Ser man på scoreren, er den kedelige 5-12, så der er en del udfordringer for Livorno i denne periode.

De spiller på udebane helt typisk italiensk og går efter det ene point de kommer med. Det er lykkedes 2 gange, dog mod hold fra den tunge ende. Men det betyder også at de kan stå i vejen i 90 minutter, hvis Salernitana ikke får skudt sig ind, Vi er dog ikke i tvivl m, at det ender med en hjemmesejr.

Salernitana – Livorno = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus – 122%

 

 

Booking.com
To Top