Freynhofer

Onsdagens Sikre fra Europa League kvalen…

Selv om det kun er onsdag, så er der så mange kampe i Europa League kvalifikationen, at man har set sig nødsaget til, at lægge nogle om onsdagen. Men det sker ikke mere efter denne runde.

Atromitos – Legia = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning med brug af PayPal…

Atromitos tilhører niveauet lige under de absolut bedste græske mandskaber, som de alligevel ligger noget bagefter styrkemæssigt. De har dog evnen til at få flere hold med i gruppespillet, men vi anser ikke dette for at være et af dem.

De fik et godkendt 0-0 resultat med hjem fra Polen. De burde så også stå med de bedste kort på hånden til returopgøret. Vi fornemmer dog bare ikke, at de er bedre hjemme end ude i europæisk sammenhæng.

Ligeledes er de ikke selv startet med deres egen turnering og derfor er formen ikke helt deroppe hvor de selv havde ønsket den. De har selvfølgeligt spillet mange træningskampe, men det er ikke helt det samme. Vi tror ikke på en sejr, men en remis kan det sagtens ende med.

*

Legia er blandt de bedre polske mandskaber og den polske turnering er forlængst gået i gang. Her er der afvikle 3 runder, hvor Legia har opnået både en sejr, remis og et nederlag.

Det er faktisk på udebane at de har fået deres point og sejr. Og udebane har Legia faktisk altid være gode til. De faldt en smule sammen i slutningen af sidste sæson på udebanefronten, men ellers var de blandt de bedste i ligaen i sidste sæson.

Også i optaktsfasen viste de evner på fremmed græs, mod flere gode hold. Så de har et koncept der virker på udebane, med en stærke defensiv og hurtige omstillinger. Vi tror de holder kassen ren i dag – men om de vinder ved vi ikke. De er dog favoritter i vore optik.

Atromitos – Legia = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning med brug af PayPal…

Booking.com
To Top