Freynhofer

Onsdagens “Sikre” fra England…

Det er Championship og det er et af topholdene vi har haft under lup, som vi på redaktionen synes begynder at tabe pusten en smule, her hvor den sidste 1/3 af sæsonen er ved at gå i gang.

Leeds – Wolverhampton = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- i bonus som Ny kunde…

Leeds har været lidt nede i en bølgedal, men er langsomt ved at få rettet op på tingene igen i form af point og sejre. Sejrene har der måske ikke været så mange af, men nederlagene er udskiftet med uafgjorte kampe.

Hjemme på Elland Road er de en anden størrelse og vi anser den lille fremgang til, t være en forløber for noget større. Vi tror ikke ligefrem på en sejr, men skal der findes en sejrherre, har vi faktisk fidus til hjemmeholdet.

*

Wolverhampton topper den engelske Championship rimelig suverænt. Med hele 10 point ned til nr. 3, der ikke rykker direkte op, men skal i kval-spil, ser det rigtigt fornuftigt ud.

Selvom man er rækkens bedste udehold, så har der på det sidste været en smule vaklen på fremmed græs. Ikke fordi vi tror at spillerne er begyndt at slå op i banen allerede, men fordi alle hold mærker en formnedgang i perioder.

Der er her ikke tale om et stort fald i form, men der er alligevel begyndt at komme lidt ridser, i den eller sikre femfærd de har haft hele denne sæson. Med kun 12 runder tilbage er der også plads til lidt form udsving.

Leeds – Wolverhampton = 1X = Odds 1,80
Spillet hvor du får op til kr. 2.000,- i bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top