Freynhofer

Onsdagens “Sikre” engelske anbefaling på BN…

Vi starter dagens med en anbefaling fra den næstbedste række i England, Championship. Vi synes at der her ligger et rigtigt godt spil hvor både mulighed og odds matcher hinanden godt.

Nottingham – Millwall = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet til at spille for…

Nottingham havde vi på redaktionen troet ville være en smule længere fremme i tabellen i denne periode. Men vi kan også se, at deres form støt og roligt vokser fra runde til runde – og vi fornemmer at de er der hvor vi havde troet de ville være fra sæsonstart.

De har dog kun tabt en kamp, så det er ikke helt skævt – de er bare begyndt at få fuldt udbytte af deres anstrengelser på banen. Det var offensiven der haltede en smule, men den ser ud til at være skudt ind nu.

De seneste 2 kampe i Championship hjemme på City Ground har givet 2 sejre. Det var i begge tilfælde mod betydelige bedre hold end dagens gæster. Sikker hjemmesejr er det eneste mulige udfald i dette opgør.

*

Millwall hænger alvorligt i bremsen og har med sine kun 6 point efter 10. kampe, placeret sig i bunden af Championship, med et par andre hold. Der er ingen tegn på en ændring af formen og det ser kun ud til at blive værre.

På udebane har de fået et sølle point og en score på 1-7 efter 5 kampe. En af de helt store udfordringer er manglen på kvalificerede angribere. Når så defensiven heller ikke svinger, så kan det næsten kun gå en vej – og det er fra nederlag til nederlag. Det vil ske igen i dette opgør og vi tror endda med mere end 1 mål.

Nottingham – Millwall = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet til at spille for…

 

 

Booking.com
To Top