Freynhofer

Onsdagens Sikre afrikanske ANC opgør fra savannen…

Også nede i den afrikanske varme, har man fundet plads til en “slutrunde” og det er for afrikanerne, den ærefulde ACN turnering. Det står for African Cup og Nations – og her er meget seværdigt fodbold men også mange kampe, hvor man ryster på hovedet.

Egypten – DR Congo = 1 = Odds 1,50
Her er ikke alders begrænsning og der skal IKKE bruges NemId…

Egypten tilhører de bedre nationer i Afrika og har i de senere år udviklet på holdet og på den måde de spiller fodbold. Det begynder mere og mere at ligne den slag fodbold, som vi kender fra Europa.

Der sker dog stadig for mange både taktiske og personlige fejl, men der er langt færre end tidligere. Egypten har også fået flere spillere der spiller udenlands og enkelte på højt niveau. Her kan bl.a nævnes Salah, der til dagligt huserer i Liverpool.

Det hjælper også lidt på selvtilliden, at turneringen afvikles i netop Egypten, hvilket jo giver dem en slags hjemmebanefordel, som er af ret stor betydning på de afrikanske kanter. Det er svært at se andet end en sikker sejr til Egypten i dette opgør.

*

DR Congo er måske gode på tilskuerpladserne, hvor de i den grad skaber en fest af dimensioner, hver gang deres landshold de spiller. Ja, nationen sidder nærmest stille og følger deres landsmænd.

Men DR Congo er også helt ny i fodbold mæssig sammenhæng og er begyndt at vise tænder på afrikansk niveau, de senere år. Derfor har de en utrolig opbakning fra deres landsmænd.

Men troen og opbakningen kan ikke flytte bjerge i fodbold og DR Congo’s mandskab er bare ikke særlig gode, heller ikke efter afrikanske forhold. Så selv om det går støt fremad for congoleserne, så vil Egypten være en alt for stor mundfuld.

Egypten – DR Congo = 1 = Odds 1,50
Her er ikke alders begrænsning og der skal IKKE bruges NemId…

Booking.com
To Top