Freynhofer

Onsdagens franske “Special Bonus” fra Ligue 1…

I dagens anbefaling i kategorin “Special Bonus” er det den bedste franske række Ligue 1 der lægger kamp til. Vi er ret forundret over det høje odds hos Bookmakerne – men det tager vi gerne med.

Reims – Toulouse = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Reims er bedst hjemme hvor man har hentet 12 af sæsonen 20 point. Reims store udfordring er spillstilen, der ikke tillader så mange mål, men så til gengæld en stærk defensiv. De tilhører da også de 3-4 hold med færrest mål imod sig.

I dag er det så hjemme på Auguste-Delaune stadion og selv om de ikke scorer så mange mål, så taber de sjældent foran egne fans. Kun 1 gang er det sket i sæsonens 7 første hjemmekampe og det var mod topholdet fra Montpellier.

Monaco, Bordeaux og Lyon har måtte se sig besejret, som også dagens gæster fra Toulouse må indse efter de 90 minutter er færdigspillet. 3 gode point til hjemmeholdet.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Tulouse kan se tilbage på 1 sejr i deres seneste 13 kampe og ikke siden 6. runder af sæsonen, har det været sjovt at være en del af Toulouses mandskab eller klub. Det er skidt hjemme foran egne fans, men man har trods alt vundet 2 gange.

På udebane var det kun i starten at der var lidt kød på holdet, siden da har udekampe været et mareridt. Ikke kun har man svært ved at score selv, men man er også alt for gavmide overfor modstandernes angribere og det koster point. I dag vil det koste alle 3 endnu engang.

Reims – Toulouse = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top