Freynhofer

Onsdagens franske “Frækkert” fra pokalen…

Vi slutter af med noget fransk og det er 2 hold fra landets bedste række Ligue 1, der her mødes i den franske udgave af deres pokalturnering Coupe de France. 2 af de mest formstærke hold i denne periode mødes her i 1/8 finalen.

Rennes – Lille = 2 = Odds 3,15
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du spiller…

Rennes har haft en rigtig god sæson i Ligue 1 og spiller med der hvor det er sjovt. Formen har længe været meget tilfredsstillende, selv om de har nogle forunderlige udfald ind i mellem.

De er blevet bedre hjemme i takt med at formen er vokset, men prioritere de pokalen eller ikke. For deltagelsen koster lidt på både kræfter og mandskab og for Rennes er Europa vigtig og tanken om at ende som vinder af pokalen, ligger lidt fjernt med et hold som PSG som deltager.

*

Lille har ramt en form som mange hold vil misunde – ja de kan nærmest gå på vandet. De 6 kampe de har spillet her i 2019, er alle vundet, endda med en overbevisende score på 13-4.

Det er både med hjemme og udekampe regnet med. Senest fik Marseille en over trynen af Lille på udebane og tidligere var det Montpellier. Så de er stærke på fremmed græs.

Vi ved godt at den er på kanten og Rennes plejer at have et godt tag på Lille hjemme i egen hule. Vi har bare en mavefornemmelse der siger, at det ikke kommer til at gå som det plejer og at Lille trækker det længste strå.

Rennes – Lille = 2 = Odds 3,15
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du spiller…

Booking.com
To Top