Freynhofer

Onsdagens Frækkert fra Niveau 2 i England…

Som i onsdagens 2 første anbefalinger, er også det sidste fra kategorien dagsne “Frækkert”, hentet i den næstbedste engelske række Championship. Igen går vi muligvis mod flertallet, men vi går efter vores mavefornemmelse og guldet.

Birmingham – Sheffield Utd. = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Birmingham skal lige stramme balderne en smule, hvis de ikke skal kæmpe med om nedrykning i de sidste runder af sæsonen. Så derfor var en sejr i seneste runde hjemme over Leeds kærkommen.

Det gav dem lidt luft til stregen, men det er kun 5 point vi taler om. Vi fornemmer mere at det var en dårlig kamp fra Leeds på udebane, som ellers er med helt fremme i rækken.

Men et lidt heldig mål på en klar forsvarsfejl af Leeds, gav Birmingham de tiltrængte 3 point. Birmingham var på ingen måde overbevisende i det opgør og i dag kommer der et rigtigt formstærkt hold på besøg.

*

Sheffield Utd. har kun tabt 1 udekamp ud af de seneste 12 af slagsen og det viser den klasse de har opnået i denne sæson. De ligger da også på den sidste af de 2 direkte opryknings pladser til Premier League.

Seneste har Sheffield slået stærke hold som Leeds, West Bromwich og Preston. Alle hold der er en del bedre hjemme end dagens ditto. Vi tror på et tæt opgør med en spinkel udesejr.

Birmingham – Sheffield Utd. = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Booking.com
To Top