Freynhofer

Onsdagens “Frækkert” fra Champions League på BN…

Vi slutter dagens af med et opgør, hvor hjemmeholdet har kniven på syrben og skal vinde dette opgør, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre i Champions League og ikke ryge ned i Europa League’s knald-eller-fald kampe.

Tottenham – Inter = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Tottenham har kun en vej at gå og det er frem på banen, for alt andet end en sejr vil betyde, at de ikke skal spille Champions League bold efter nytåret. Efter 0 point i de 2 første kampe har de trods alt skrabet 4 sammen mod PSV. Men det burde have været 6, selv om de var ret så heldige mod PSV.

Nu er der ikke tid til at tro på heldet, nu skal de frem og vinde kampen. Barcelona, City og Liverpool har de tabt til hjemme, men vi vurderer faktisk ikke Inter til at have det niveau som de 3 nævnte mandskaber. 

Totten ham har en god defensiv, men offensiven er ikke der hvor den var i de 2 seneste sæsoner og her skal der arbejdes en del mere. Det skal dog siges at der har været skader. Bl.a Christian Eriksen har ude i en periode – men nu er holdet ved at være helt oppe i omdrejninger og det giver efter vores mening alle 3 point i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Inter ligger nr. 3 i Serie A og har gjort det glimrende ind til for kort tid siden. Men de begynder at virke en smule slidte og sejrene er ved at blive afløst af remis og nederlag. De seneste 5 kampe har kun givet 2 sejre, efter en stime på 7 sejre i streg.

Det er godt nok Champions League og her plejer de enkelte spillere at mane sig op på alle hold. Men efter kun 1 point i deres 2 opgør mod Barcelona, er de slet ikke sikret noget som helst endnu. De skal dog møde PSV i sidste runde og burde få 3 point her.

Men stiller Barcelona o i en svag opstilling i sidste runde, kan et godt spillende Tottenham mandskab ende med at tage alle 3 point og så er det ikke sikkert at det bliver Inter der går videre i CL. Så Inter skal bruge mindst en remis for at være helt sikre – men den tror vi ikke at de får og spændingen vil blive holdt til sidste runde.

Tottenham – Inter = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Booking.com
To Top