Freynhofer

Onsdagens Champions League Frækkert på BN…

I dag spilles den anden semifinale i Champions League 1 ben, hvor det i går endte med en overraskelse, da engelske Tottenham tabte hjemme på deres nye stadion. Vi tror ikke på et hjemmebane nederlag i dag.

Barcelona – Liverpool = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Dagens Højeste CL Bonus som Ny spiller…

Barcelona har ikke nået så langt som i denne sæson i Champions League, som de er nået i år. Selvom holdet ikke virker lige stærkt på papiret som for nogle få år siden, så virker sammenholdet og spillet på banen.

Det er svært at sige hvem der går videre efter de 2 kampe, men vi er på redaktionen overbeviste om, at FC Barcelona ikke taber på Camp Nou – men de vil selvfølgelig få kamp til stregen.

Barcelonas defensiv virker faktisk bedre i denne sæson end i de seneste og det er den vi tror gør en forskel – i hvert fald i det første opgør. Ud over den plads de selv skaber, tror vi også at gæsterne vil gøre alt for et godt resultat og spille med et minimum af risiko.

*

Liverpool har fået Klopp g det har gjort en mega forskel. Aldrig har Liverpool fået så mange point som i denne sæsons Premier League og det samme kan siges om antallet af scorede mål. Så Klopp har virkeligt fået sat holdet godt op.

Taktisk er han heller ingen novice og har stået i denne type kampe mange gange før. Bare i sidste sæson var det finalen i EL det gjaldt. Igen tror vi at de vil spille mere fladt end de plejer og sikre at der ikke er ret meget rum til hjemmeholdets spillere.

Vi har dog en fidus til at FC Barcelona får scoret og at Liverpool ikke gør. En 1-0 sejr til hjemmeholdet virker bestemt ikke usandsynligt og så er spændingen også holdt intakt, til det sidste det andet opgør hjemme på Anfield.

Barcelona – Liverpool = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Dagens Højeste CL Bonus som Ny spiller…

Booking.com
To Top