Nyhed

Nemme penge er klart de bedste!

I nogle lande arbejder man under andre regler og det kan i dette tilfælde være gavnligt for dem, som ikke hører ind under dette regelsæt. Sådan er det også for Bookmakere og denne Bookmaker har efter vores opfattelse lavet en mega fejl!

Normalt kan man kun oprette en konto hos en Bookmaker. Men Bet22 gør brug af PayPal og så har de da åbnet for en dør, med muligheder…!

På redaktionen har vi alle PayPal og enkelte har mere end en konto hos dem. Vi har oprettet en spille konto under hver PayPal konto og VUPTI – så fik vi sgu BONUS IGEN.

Selv om vi også opretter en konto via almindelig kontorkort, så godtager de også det. Så vi er faktisk flere der har oprettet op til 3 konti og hentet både guld og bonus hjem. En har endda fået betalt sin ferie.

Når man opretter via PayPal er ens personoplysninger forbeholdt PayPal. Det vil sige at du kan kalde dig for lige hvad du vil hos Bet22 og så kan de heller ikke se hvor gammel du er – altså du kan spille uanset alder.

…og så slipper du også for alt det der bøvl med NemID, når du spiller fra en PC.

Og NEJ det er ikke svindel eller humbug. Bet22 fungerer udenfor for EU og er derfor underlagt nogle andre krav. De har så valgt at gøre det på denne måde – og måske er det meget russisk.

Skal du også tjene lidt ekstra på denne fidus – så kan du tilmelde dig HER

Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Booking.com
To Top