Freynhofer

Mandags Frækkerten fra Allsvenskan…

Vi slutter denne mandag af med et spil fra Sverige, hvor hjemmeholdet kun bor få minutters sejlads fra Helsingør. Dog giver vi ikke meget tiltro til hjemmeholdet, da deres niveau er småt brændbart i denne liga.

Helsingborg – IFK Göteborg = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

Helsingborg er et af de hold der godt ved, at de vil stå på kanten af nedrykningen resten af sæsonen. Lige pt. ligger de nr. 11, med kun 3 point ned til det bedst placerede hold under stregen.

De er bedste hjemme, men alligevel er det kun blevet til 3 efter 9 opgør. 3 andre er endt remis og 3 er tabt. Vi skal hele 5 kampe tilbage for at finde en sejr så vi tror simpelthen ikke på, at de får endnu en i dag.

*

IFK Göteborg er være at gøre sig kloge på, for på papiret har de faktisk et rigtigt godt mandskab, men alligevel er de kun placeret som nr. 6. Der er dog kun 6 point op til de sjove pladser, så der er stadig plads og muligheder.

Kun 2 gange har IFK gået fra en udekamp som taber i denne sæson. De har faktisk været gode på udebane de seneste sæsoner – det er mere hjemme de skuffer for meget.

Senest IFK Göteborg satte point til mod hjemmeholdet var for 10 kampe siden, hvor de tabte. Alle øvrige kampe siden er vundet af IFK og det vurderer vi også kommer til at gentage sig i dag.

Helsingborg – IFK Göteborg = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal…

Booking.com
To Top