Freynhofer

Mandags Frækkerten fra Allsvenskan på BN…

I Sverige har man jo vendt tingene lidt på hovedet og de spiller deres turneringer fra vinter til vinter. Det vil sige at de kun har en kort sommerpause og at mesteren for denne sæson skal findes inden jul.

IFK Norrköbing – IFK Göteborg = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge Nemid når du spiller…

IFK Norrköbing plejer at være stærke hjemme og i det hele taget være et af de hold, der ligger med i den øverste halvdel af Allsvenskan. Men de har haft det lidt stramt her i starten og har kun vundet 1 opgør ud af 7.

De andre 6 opgør er endt med 1 nederlag og 5 gange remis. Så det siger sig selv, at det ikke har været et specielt ophidsende forår for klubbens fans.

Selvom Norrköbing plejer at have et godt tag i gæsterne og har vundet de 2 seneste gange de har mødt hinanden, så er det i redaktionens optik, et svagere Norrköbing mandskab der skal møde et betydeligt stærkere hovedstadhold.

*

IFK Göteborg er faret ud af starthullerne og er nu også begyndt at vinde hjemme foran egne fans. Det har været et af de mere mystiske udfordringer der har været de seneste sæsoner. IFK har været bedre på udebane end hjemme.

Men et mere samlet koncept har givet dem point både ude og hjemme i deres 7 første kampe. Alle 3 hjemmekampe er vundet overbevisende og på udebane har IFK hentet en sejr og en remis i de første 4 kampe.

Vi tror at den stigende form, som var god fra start, vil fortsætte med at imponere. Som rækkens mest scorende mandskab skal de nok få banket nogle kasser ind og vi tror ikke at hjemmeholdet scorer lige så mange i dette opgør. Så en udesejr er det vi forventer på redaktionen.

IFK Norrköbing – IFK Göteborg = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge Nemid når du spiller…

Booking.com
To Top