Freynhofer

Mandags “Fækkerten” fra Holland…

Dagens sidste anbefaling fra panelet på BettingNews er hentet i den næstbedste hollandske række 1. Division, hvor det er et opgør mellem to hold der bestemt ikke bryder sig om, at spille på fremmed græs.

Volendam – Maastricht = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at spille for…

Volendam kæmper med næb og klør for, at komme med i slutspillet, som kun de 9 bedst placerede hold kommer til. Men med 10 runder og point op til nr. 9, er det bestemt ikke umuligt.

Hjemme på Kras Stadion i Volendam gør de hvad der forventes. Her er det kun de absolut bedste udehold der render med det hele. Den gruppe er dagens gæster bestemt ikke en del af.

Det samme gælder for Volendam, som bare med en smule mere kompetence på fremmed græs, ville have ligget lunt blandt de 9 bedste hold – for her er det helt galt. Men i dag er det hjemme og det betyder en sejr.

*

Maastricht er også helt til hundene på fremmed græs. 3 sejre i 13 kampe og en score på 16-25 fortæller en del om deres evner på fremmed græs.

De har samme udfordring som hjemmeholdet, men har dog 3 point mere i tabellen og ligger som nr. 12, 2 pladser højere end hjemmeholdet.

De er rigtig gode hjemme, men så snart de forlader Maastricht, virker det som om de glemmer alt om hvordan man spiller fodbold. Det forventer vi også sker i dag mod et formstærkt hjemmehold.

Volendam – Maastricht = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at spille for…

Booking.com
To Top