Freynhofer

Mandagens tyske “Frækkert” fra 2. Bundesliga…

Mandagens tyske “Frækkert” synes vi faktisk ikke er så fræk endda, men de andre kategorier er fyldt op og denne har vi haft i tankerne i et stykke tid. Dog er vi overrasket over hjemmeholdets høje odds på en sejr – så vi er tilfredse på redaktionen.

Hamburger SV – Union Berlin = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Danmarks bedste kundeservice og FreeBets…

Hamburger SV spiller for første gang nogensinde i den næstbedste tyske række og det var lidt af en historisk nedrykning, da det endeligt stod klart, at HSV ikke kunne redde sig.

Målet er naturligvis også, at komme tilbage ASAP – eller så hurtigt som muligt. Det virker også sandsynligt, at målet kan opnås, da de topper 2. Bundesliga og har virket overbevisende indtil nu. I dag får de en gæst på besøg, der godt kan lave lidt kluddermor i regnskabet, men vi har en tiltro til, at de henter alle 3 point hjemme på Volksparkstadion i Hamborg.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Union Berlin er godt med og indtager pt en 3. plads. De spiller dog et hav af kampe remis og havde de bare haft lidt mere tur og vundet et par af disse, havde de faktisk ligget side om side, med dagens hjemmehold fra HSV.

Ingen af holdene har tabt på udebane, men Union Berlin har spillet 5 af 6 mulige kampe på udebane remis. Det er selvfølgelig godkendt – men det fortæller os på redaktionen, at de lige er et niveau under dagens hjemmehold, som modsat har vundet 5 og kun spillet en remis på fremmed græs.

Hamburger SV – Union Berlin = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får Danmarks bedste kundeservice og FreeBets…

Booking.com
To Top