Freynhofer

Mandagens svenske “Sikre” spil…

Selv om vi ramte vores “X” i søndagens “Frækkert”, er vi bestemt ikke tilfredse med weekendens udfald af kampe. Men selv på BettingNews kan vi have en dårlig dag – men vi er jo bare mennesker.

Vi starter mandagen op i Sverige i den række der i daglig tale går under navnet SuperEttan, som er svenskernes svar på en næstbedste række.

Jököbings – AFC Eskilstuna = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Jönköbings er kommet skidt fra land i denne sæson og har kun opnået 11 point efter 10 kampe. Hele 5 nederlag er det blevet til og kun 3 sejre i alt, både hjemme og ude.

Hjemme på Stadsparksvallen har de kun vundet et enkelt opgør, men er blevet bedre end de var i starten. I dag skal de dog møde et hold der er noget stærkere end dem, de har fået point imod hjemme på Stadsparksvallen.

*

AFC Eskilstuna har kun tabt 1 kamp i denne sæson og kan med en sejr på nogle mål, lægge sig i spidsen af den næstbedste Svenske række. Man tabte i den første udekamp til topholdet Falkenbergs, men har siden vundet alt på udebane.

2 af de hold som Eskilstuna har slået på udebane, er noget bedre hjemme end dagens ditto. Så med en score på 5-0 i deres seneste 3 udekampe er vi overbevist om, at konceptet også holder imod Jönköbings med en dobbelt gardering.

Jököbings – AFC Eskilstuna = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top