Freynhofer

Mandagens svenske “Frækkert” fra BN…

GEVINST
Resultat: 0-2

Mandagens afsluttende anbefaling er ikke fra VM, men hentet på den anden side af Sundet i den næstbedste svenske liga SupperEttan, hvor vi igen har stor tiltro til topholdet og deres udebane kvaliteter.

Degerfors – Falkenbergs = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Degerfors er som dagens gæster helt klart bed på “borta plan”, hvor de har opnået 12 af deres 19 point, efter 8 kampe. Men i dag er de hjemme og her er det kun blevet til 7 point og kun 2 sejre.

Degerfors har ikke slået gæsterne fra Falkenbergs siden 2008 og de har trods alt haft 5 forsøg efter denne sejr. Så de har det tungt med gæsterne når de er på besøg på Stora Valla som hjemmebanen hedder.

Formen er ujævn og det gælder naturligvis især hjemme. De 2 nederlag hjemme på Stora Valla var mod 2 af de øvrige hold, som også er kompetente på udebane – men stadig ikke er i nærheden af dagens gæsters formåen. Vi tror ikke på Degerfors i dag.

*

Falkenbergs har haft 1 nederlag i deres 10 seneste kampe og det var hjemme. På udebane har de 5 sejre og 2 gange remis, samt en score på 18-9. Det var givet 17 point, hvilket er 4 mere end hjemme.

De topper rækken, men kun med 3 point til Halmstad, efter de første 13 ud af 30 kampe er afviklet. Kun 2 hold rykker direkte op og vi tror helt klart Falkenbergs er det ene af dem.

Med tanke på de to holds favoritbaner og det er for begges vedkommende, på udebane. Så ser vi Falkenbergs som den klare favorit til sejren, da de både er et langt bedre hold og spiller der hvor de har det bedst – på udebane.

Degerfors – Falkenbergs = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Booking.com
To Top