Freynhofer

Mandagens Superliga “Frækkert” på BN…

Mandagens Superliga er også kommet under lup og vi har en rigtig god fidus til de nordjyske oprykkere fra Vendsyssel i dette lokalopgør, som der sikkert er rigtigt mange fans fra oprykkerklubben der har set frem til.

Vendsyssel FF – AaB = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Mest for Dit indskud…

Vendsyssel FF har gjort det godt i deres første 3 kampe, selv om det blev til et nederlag i seneste runde mod FCN. Det var trods alt på udebane og for Vendsyssel var kunstbanen en udfordring.

I dag er det igen på græs og på hjemmebanen i det nordjyske, hvor de er stærkere end på fremmed græs. Havde det været i Aalborg kampen var spillet havde vi ikke troet helt så meget på oprykkerne.

Men vi giver dem troværdigheden foran egne fans. Og da det også er et lokalopgør er vi overbeviste om, at hjemmeholdet vil kunne løbe lidt længere og lidt stærkere.

*

AaB har fået en fornuftig start på sæsonen og har også fået mere styr på spillet, set ud fra en organisatorisk vinkel. Så AaB er i fremgang, men stadig et ordinært hold.

Selv om man tabte med 0-4 i Parken i København, så har man også hentet en sejr i sønderjylland. Vi vurderer på redaktionen, at de to hold står godt til hinanden og det vil blive en meget jævnbyrdig match. Vi tror ikke på en AaB sejr.

Vendsyssel FF – AaB = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Mest for Dit indskud…

Booking.com
To Top