Freynhofer

Mandagens “Special Bonus” fra Superligaen…

Som i alle andre lande har der været pause i landets bedste række Superligaen og det har betydet, at der har været ro til at arbejde med de enkelte hold, med de taktiske udfordringer. Det tror vi har gjort en forskel på enkelte hold.

Brøndby IF – OB = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

Brøndby IF har blødt i en længere periode og de er nu faldet et godt stykke bagefter topholdene FCK og FCM og ligger som de sidste hold i den bedste halvldel. De vandt dog den sidste kamp før pausen med 3-1, hvilket må have boostet moralen en del.

Normalt er Brøndby Stadion et svært sted at få point, men i de seneste 5 kampe på Vestegnen, har man tabt 3 gange og spillet en enkelt remis. Så kun 1 sejr er det blevet til og det er slet ikke nok fr klubbens mange fans.

Zorninger har nu haft mulighed for at få ryddet op i de mange fejl i pausen og der har sikkert også være en masse målmands træning, for den post har ikke været så heldigt besat i den senest periode. Vi tror at de igen har løftet sig op på et mere normalt niveau og henter alle 3 point.

TRÆT AF NEMID OG ALDERSBEGRÆNSNINGER NÅR DU SPILLER…

OB er blevet langt mere jævne i deres præstationer og efter en forfærdelig start på sæsonen er tingene begyndt at vende og der kommer oftest point ind efter kampene. Det er dog ikke sejre der er flest af, men OB er kommet væk fra bundplaceringen.

Formen er faktisk Superligaens 3. bedste, men det er når man medtager både hjemme og udekampe. På udebane har de stadig store udfordringer. Ser man bort fra pokalkampe har de slået både AaB og Vejle på udebane.

Men vi er ret overbeviste om, at det Brøndby hold de møder i dag, er et helt andet end det vi har set i en længere periode. Og måske lidt ærgerligt at OB ikke mødte BIF for et par uger siden, for så havde de måske haft mulighed for lidt point i dette opgør.

Brøndby IF – OB = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest Freebets…

Booking.com
To Top