Freynhofer

Mandagens “Special Bonus” fra Spanien…

Kampprogrammet er lidt tamt i dag, hvis man gerne vil smide lidt mønt efter spil, man også har en realistisk chance for at få igennem. Derfor kommer der kun 2 anbefalinger fra BN i dag og det sidste er fra La Liga 2.

Granada – Rayo Vallecano = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du for dagens frækkeste Bonus…

Granada kan med en sidste krampetrækning holde sig til i forhold til kval-kampe om oprykning. Men formen har ikke fulgt denne mulighed op, for det virker nærmest som om, at de er gået i stå.

Ingen sejre i de sidste 5 kampe og kun 2 over de seneste 10. Det har bevirket at de er faldet ned i dyndet, efter en ellers god sæson. De har spillet en del remis på det sidste og derfor har de også fået den tiltro ved en X-gardering.

*

Rayo Vallecano kan modsat hjemmeholdet, lægge sig i toppen af La Liga 2 med 2 point, her før de resterende 4. runder. Der er vil så være 4 point ned til nr. 3, som er en kval-plads.

Formen er forrygende og blandt rækkens bedste. Vi skal hele 6 kampe tilbage for at finde det seneste nederlag og det er det eneste i de seneste 15 kampe.

De har kun tabt 3 udekampe i denne sæson og vi har meget svært ved at se, at det 4. skulle komme i aften, med den form og fremgang de har haft i hele sæsonen. Vi tror mest på sejr men har garderet os for det sene udlignende mål.

Granada – Rayo Vallecano = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du for dagens frækkeste Bonus…

Booking.com
To Top