Freynhofer

Mandagens “Special Bonus” fra Schweiz…

Vi er her hoppet ned i betagende og bjergrige land Schweiz, som ud over at kunne stå på ski også har en fodboldturnering. Det er ikke så tit at vi hører om den, men dette opgør er hentet i den næstbedste række Challenge League.

Chiasso – Xamax = 2 = Odds 1,61
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Chiasso har en af de sæsoner hvor det bare skal overstås, med håb om noget langt mere kvalitativt i næste sæson. For det har virkelig været en blandet gang bolsjer.

Det har virket som om, da de indså at de ikke kunne nå nået slog de op i banen, for formen er faldet gevaldigt i den senere periode. Kun 1 sejr i deres 10 seneste kampe hjemme/ude og 3 gange remis. Nej de er gået på sommerferie.

*

Xamax er vi ret overbeviste om vil rykke op efter sæsonen. Der er godt nok 6 runder tilbage, men med en margin på 8 point ned til nr. 2 og en ganske glimrende form, så tror vi ikke de smider denne mulighed væk.

Efter 10 udekampe har de kun tabt en enkelt. Ellers er det blevet til 7 sejre og 2 gange remis – så de har bare et mandskab der høre til et niveau højere. Vi er helt sikre på, at de henter alle 3 point og sikre deres oprykning en tand mere.

Chiasso – Xamax = 2 = Odds 1,61
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Booking.com
To Top