Freynhofer

Mandagens “Special Bonus” fra hollands 1. Division…

Mens vi venter på de kommende internationale kampe fra hhv. Champions- og Europa League, er vi smuttet ned i den næstbedste hollandske række, hvor der ligger en foræring og venter på os Bettere.

Jong AZ – Twente = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får den Højeste Bonus ved første indskud – 122%…

Jong AZ er talentmasse i AZ Alkmar’s akademi og de spiller som så mange andre akademier i den næstbedste række, men de har godt nok deres hyr i denne sæson, med at få succes.

Der er spillet 14 runder og kun en enkelt gang har de smagt sejrens sødme. De øvrige 13 kampe er endt med 6 gange remis og 7 stk. nederlag. Det er hjemme de har skrabet 6 af deres 9 point sammen – men dagens gæster er af en helt anden kaliber og spiller på et højere niveau – så der er et sikkert nederlag i vente.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Twente skal tilbage i Æresdivisionen efter nedrykningen i sommers og missionen ser ud til at gå i den rigtige retning. De har ikke mistet nogen af betydning og stiller derfor med stort set det samme mandskab som i Æresdivisionen.

Indtil nu er det blevet til en 5. plads og med ligt færre udfald skal missionen nok lykkedes. Hjemme har de tabt 3 af 8 kampe, men de øvrige 5 er så vundet. Det har så også været mod rækkens bedste udehold – selv om det ikke er nogen undskyldning.

I dag er de selv udehold og det er de faktisk gode til at være. Kun 1 nederlag og det var mod topholdet fra Den Bosch, ellers er der 3 sejre og 2 gange remis – så ude er godt – selv om hjemme heller ikke er så dårligt. Vi tror på sikker udesejr.

Jong AZ – Twente = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor DU får den Højeste Bonus ved første indskud – 122%…

Booking.com
To Top