Freynhofer

Mandagens “Special Bonus” fra FA Cup’en…

Vi tager et smut over i den engelske FA Cup, hvor der er masser af historie og det er da også en af de absolut ældste af sin slags i verden. Det 1/16 finalerne, så det begynder at komme tæt på – og der er mange penge at hente i hver runde for klubberne.

Barnet – Brentford = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Barnet er stadig lidt overaskende med. Men sådan er det med pokalturneringer – der er plads til de små hold og overraskelser. Til dagligt spiller de helt nede i National League, hvilket er 5. bedste niveau i England.

I dag møder de et hold fra niveau 2 og der er godt nok alt andet lige en stor forskel i niveau og evner. Og helt klart også på lønningerne. Vi er helt sikre på, at festen stopper her for Barnet, selv om formen er god. Men vi tror ikke på endnu en overraskelse.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Brentford har været presset det meste af sæsonen, men begynder så småt at få en mere konstant strøm af point. De seneste 7 kampe har givet 4 sejre og 3 gange remis, så den danske træner T. Frank er ved at få fat.

Så det er et hold der har genfundet selvtilliden og formen og selv om det er på udebane, så er de svære at spille imod lige pt. De både skal og vil vinde i ordinær tid – også selv om pokalen er turneringen med de fleste overraskelser. Men Brentford vil op i stærkeste opstilling.

Barnet – Brentford = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top