Freynhofer

Mandagens “Special Bonus” fra Danmark…

GEVINST
Resultat: 0-1

Så starter Superligaen endeligt op igen, selv om mange har det stramt med at spille på kampe fra den hjemlige turnering. Men vi har fulgt holdene her i opstartsfasen og vi tror på en lille overraskelse i dette jyske opgør.

Hobro IK – AGF = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus at spille for…

Hobro IK har ikke samme eventyr styrke som da de sidst var i Superligaen for første gang og der er heller ikke helt så mange af spillerne fra dengang tilbage.

Men de har gjort det fint indtil nu og ligger på den rigtige side af midten, hvor det er mesterskabsslutspil det drejer sig om og ikke nedrykning og de kvaler der følger med her.

Træningsfasen til turneringsstart har været tilfredsstillende og derfor kan det måske undre nogle, at vi har set gæsterne som større favoritter, når kampen nu spilles hjemme på DS Arena i Hobro.

*

AGF fik ny træner i efteråret, da David Nielsen trådte ind af døren. Og det er gået betydeligt bedre efter han anskomst, men der manglede stadig en del, da efteråret sluttede rent spillemæssigt.

Men nu har David Nielsen haft vinterpausen til, at få spillerne til at forstå konceptet og det har han gjort før med succes. Både i Norge med Strömgodset og med Lyngby og oprykning.

Vi tror at de “Hviie” vil vise stor fremgang fra starten af forårets kampe og vi forventer helt klat, at der kommer point på tavlen allerede i den første kamp i 2018.

Hobro IK – AGF = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus at spille for…

Booking.com
To Top