Freynhofer

Mandagens spanske “Frækkert” fra La Liga…

Mandagens sidste anbefaling henter vi i den bedste spanske række La Liga, hvor det er 2 mellemhold der kæmper om point og en fornuftig placering i ligaen. Vi tror ikke så meget på gæsterne her – men Bookmakerne har forkælet os med et fedt Odds.

Celta Vigo – Ath. Bilbao = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste deal som ny Kunde – 122%…

Celta Vigo har haltet igennem sæsonen og ligger placeret midt i ligaen på en 11. plads. Formen har været utroligt ujævn, men virker en smule mere stabil i denne periode lige før man holder ferie i La Liga.

Det er fair nok at tabe ude til Barcelona, men de forudgående kampe havde både givet point og løftet spillet – så pilen peger i den rigtige retning. Vi tror at pilen stadig vender op af i dette opgør og Celta henter alle 3 point.

*

Ath. Bilbao er slet ikke det gamle stabile baskiske mandskab man kendte tidligere og i den hjemlige liga hænger de noget bagud i tabellen, hvor de er placeret som nr. 17, som det sidste hold over stregen.

Det er svært at vinde kampe for Bilbao og det er da også kun lykkedes 2 gange. De har så til gengæld spillet 10 kampe remis, ud af de 17 kampe der er afviklet indtil nu, men det er ikke nok i længden.

Der skal sejre på bordet, men de vil komme hjemmehvor de normalt er ret stærke – bare ikke i denne sæson. Vi tror i hvert fald ikke at der kommer point i dette opgør – men faren for en heldig remis er naturligvis til stede.

Celta Vigo – Ath. Bilbao = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste deal som ny Kunde – 122%…

Booking.com
To Top