Freynhofer

Mandagens “Sikre” VM valg på BN…

Dagens første anbefaling er et opgør mellem 2 nationer som ikke mere kan gøre sig forhåbninger om videre avancement ved den igangværende VM slutrunde i Rusland – men der er en oplagt taber af kampen i redaktionens øjne.

Saudi Arabien – Egypten = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor få DIT indskud 3X tilbage at spille for…

Saudi Arabien er efter vores mening blandt de 3 ringeste hold ved denne slutrunde og er blevet udstillet i begge deres 2 første kampe, selv om 0-1 nederlaget til Uruguay så bedre ud på papiret.

Der er enkelte gode spillere der markerer sig på holdet, men med kun 2-3 spillere fra nogenlunde ligaer på holdet, så er det mere fight end god fodbold de leverer. Det er da også tydeligt at se, at organisationen falder i takt med kampen.

Men de havde lært efter første kamp mod Rusland hvor det tabte med 0-5 og var klart bedre defensivt i kampen mod Uruguay. Her er det en modstander fra nærområdet, så her er der også andre og flere følelser involveret – men tror på dem gør vi ikke.

*

Egypten fik Salah med igen og han fik scoret, selv om det var på straffespark. Men hele holdet var bedre med Mou på banen og det vil gentage sig i dette opgør.

Selv om de tabte med 1-3 til Rusland, så var de godt med langt hen i kampen. Men russerne køre bare på den store klinge lige pt og er på hjemmebane – så naturligvis er de svære at have med at gøre.

Vi tror både på, at Salah scorer i dette opgør, men vil dog nøjes med at spille på Egypten som vindere efter de 90 minutter, hvilket vi slet ikke er i tvivl om vil være udslaget af dette møde.

Saudi Arabien – Egypten = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor få DIT indskud 3X tilbage at spille for…

Booking.com
To Top