Freynhofer

Mandagens “Sikre” valg på BN…

GEVINST
Resultat: 1-1

Så er ferien forbi og kroppen er blevet mishandlet af solens varme stråler og øjnene er blevet sløret af de mange letpåklædte piger og kvinder, der bevæger sig uhæmmet rundt i naturen og på strandende…!

Men der har bestemt også været gode oplevelser at se tilbage på og de har alle kostet en bondegård (på tvangsauktion), men sjove var de – og derfor skal vi have fyldt de tomme lommer igen.

Vi starter op i den danske Superliga, hvor der stadig er stor selvtillid hos oprykkerne og hvor der er nogle hold der ikke virker helt til, at være kommet på plads – dette valg er netop et sådan opgør.

Vejle – AGF = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får DIT indskud 3-Doblet til at spille for…

Vejle er igen at finde i den bedste danske række og har da også historisk tidligere været et af de “store” hold. Men økonomi og et langvarigt talentarbejde og gjort at det tog lidt tid at vende tilbage.

De har startet godt som oprykkere og har fået 4 point, efter møder med Hobro og Brøndby. Især 1-1 på udebane på Vestegnen har givet dem tro på et eller andet. Og oprykker selvtillid er altid en rigtig godt medspiller i starten af en sæson.

I dag er de hjemme på Vejle Stadion og her har de altid bidt ret godt fra sig, både tidligere og i de seneste mange år. De scorer som regel også 1-2 mål i deres hjemmekampe og det har vi også tiltro til, at de gør i dag. De har trods alt scoret 4 mål i deres 2 første kampe, det blev 3-1 mod Hobro.

*

AGF har efter 2 runder endnu ikke fået den første sejr og “De Hviie” begynder at blive utålmodige. 0-0 ude mod FCM er godkendt – men det var første runde og FCM havde også en CL kvalkamp i tankerne.

I hjemmekampen mod FCN skuffede de endnu engang deres fans med 1-1, hvor de endda var bagud mod det meget unge hold fra FCN. Dagens hjemmehold er også meget ungt, men virker bare bedre spillende end AGF.

David Nielsen skal nok få det til at spille, men vi tror bare ikke på mere end højest det ene point og derfor giver vi favoritværdigheden til hjemmeholdet, i tilfælde af, at der skulle blive fundet en vinder.

Vejle – AGF = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får DIT indskud 3-Doblet til at spille for…

Booking.com
To Top