Freynhofer

Mandagens Sikre tysker fra 2. Bundesliga…

Den næste periode kan godt være lidt op af bakke, da vi skal til de næste runder i EM kvalen for de respektive landshold. Det betyder også at mange ligaer er lukket ned og kun de sekundærer har lidt snasks at byde på.

Osnabrück – Bielefeld = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Osnabrück er et mandskab der har ligget i denne række i rigtigt mange sæsoner og ser ud til at skulle fortsætte ind i næste. Osnabrück har svært ved at ramme stabile perioder og der er da også mange unge spillere i truppen.

Hjemme er de dog en smule stærkere, men på ingen måde skræmmende, når de bedre mandskaber kommer på besøg. De har vundet 2 kampe, spillet 1 remis og tabt den sidste ud af de 4 kampe der er afviklet hjemme. Vi tror højest at de får skrabet det ene point hjem i dag.

*

Bielefeld er godt kørende og ligner en seriøs bejler til at rykke op i den bedste tyske række til næste sommer. Kun 1 nederlag i deres første 8 kampe og det har placeret Bielefeld på 3. plads, med 5 point op til Stuttgart.

På udebane er de rækkens stærkeste med 3 sejre og en remis, efter de 4 kampe hvor de har været væk hjemmefra. Scoreren på 13-6 på udebane, må siges at være godkendt.

I deres 10 seneste indbyrdes møder, har Bielefeld kun tabt en enkelt gang. Så om det er ude eller hjemme, så har Bielefeld et godt tag i Osnabrück. Vi tror på mindst det ene point til gæsterne.

Osnabrück – Bielefeld = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Booking.com
To Top