Freynhofer

Mandagens Sikre tyrkiske Hamam anbefaling…

Har du ikke prøvet tyrkisk Hamam, så kan vi på redaktionen kun anbefale det. Det Sikre dig en fantastisk velvære og en følelse af, at være nærmest i Paradiset rent fysisk. Vores anbefaling er så sikker her, at det nærmest er “Paradisisk”.

Besiktas – Alanyaspor = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Besiktas er sikret en plads i Europa i næste sæson, men det er ikke afgjort om det bliver i CL eller i EL, at deltagelsen skal foregå. For med kun 3 runder tilbage og kun 4 point op til 1. pladsen, så er spændingen bibevaret i den bedste tyrkiske række.

Besiktas ligger på 3. pladsen med 3 point ned til Trapzonspor. Både Galatasaray og Basaksehir ligger med 4 point foran – så et evt. mesterskab er ikke helt udenfor rækkevidde. Den motivation vil de naturligvis tage med på banen.

Og hjemme er de stærke, med kun 2 nederlag i denne sæson. Scoreren hedder 32-18, så det fortæller også at de er ganske habile foran egne fans. Besiktas har aldrig tabt til gæsterne og har kun en enkelt gang spillet remis. Så en hjemmesejr virker som et sikkert kort.

*

Alanyaspor kæmper med om pladserne fra 5 til 9. Det kan ikke give så meget motivation, at de vil spille deres bagdel ud af bukserne. Selvfølgelig er de professionelle og går på banen for at vinde. Men dagens modstandere er bare et niveau bedre.

I forevejen er Alanyaspor ikke specielt effektive på fremmed græs. Kun 3 sejre i 15 kampe har de fået og med tanke på, at de aldrig har vundet over hjemmeholdet nogensinde, så sker det heller ikke i dag. Sikkert 1-tal til OK penge.

Besiktas – Alanyaspor = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Booking.com
To Top