Freynhofer

Mandagens “Sikre” portugiser på BN…

Kun i de britiske turneringer og i de varmere himmelstrøg er der stadig turneringskampe der afvikles, men vi er på vej ind i en periode, hvor der godt kan være lidt langt mellem snapsene.

Tondela – Sporting = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Tondela har fået lidt luft til stregen efter et par gode resultater, i form af sejre, i deres 2 seneste kampe. Så nu er der 4 point ned til stregen, som før disse kampe lå over holdets placering i ligaen.

Men kun 4 sejre efter 15 kampe er ikke holdbart i længden og der skal en del til, hvis overlevelse skal sikres. I dag kommer der en gæst på besøg, som ikke vil levne hjemmeholdet mange chancer og Tondela har da også tabt gjemme til betydelige svagere hold.

*

Sporting har været lidt udfordret af de mange turneringer de har deltaget i, hvor det på internationalt plan har været Europa League. Her gik man planmæssigt videre som nr. 2 i gruppen efter Arsenal.

Årsagen til, at man ligger på en 4. plads i ligaen, skyldes de 3 nederlag man har fået på udebane. Men det har bestemt været mod hold der er langt bedre end dagens hjemmehold.

Men Sporting ligger trods alt kun 5 point fra topholdet FC Porto, så den turnering er helt åbent endnu med hele 4 hold der bejler til mesterskabet. Sporting bejler fortsat videre efter dette opgør der giver alle 3 point.

Tondela – Sporting = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top