Freynhofer

Mandagens Sikre norske spil fra Eliteserien…

Vi starter mandagen op med et spil hvor vi helt klart mener at Bookmakerne har tabt sutten. Når rækkens mest formstærke mandskab møder det stort svageste hold – så kan vi ikke forstå Bookmakernes Odds – heller ikke selv om det er på udebane!

Sarpsborg 08 – Bodö-Glimt = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Sarpsborg 08 har ikke set en sejr i deres seneste 8 kampe og kun 1 hold har været fra toppen af Eliteserien, nemlig mod Molde. De øvrige har været jævne hold, så der er virkelig noget at tale om i truppen.

De har godt nok hentet 4 gange remis i disse 8 kampe, men ingen af dem endte 0-0. Sarpsborg har det med at være gavmilde foran kassen og det er ikke unormalt at de lukker et par mål ind. Selv er de et af rækkens mindt scorende. Vi tror slet ikke på dem.

*

Bodö-Glimt vinder dette opgør sikkert. At vi kan gardere kampen og stadig få et godkendt odds er helt vildt – og TAK for det. Og odds’et på en fler måls sejr er endnu vildere…!

Bodö-Glimt topper rækken foran Molde med 2 point efter de første 17. runder. Kun Rosenborg kan matche deres form, så det er et hold der efter norske forhold er helt oppe og ringe.

Selv om de ikke har det bedste forsvar af topholdene, så er de rækkens mest scorende hold. Og med tanke på hjemmeholdets defensiv, så bliver det næsten et helt overflødighedshorn af muligheder – og de bliver udnyttet.

Sarpsborg 08 – Bodö-Glimt =X 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top

FÅ KR. 1.000,- I JULEBONUS
& OPRET FLERE KONTI MED PAYPAL

.
Da denne Bookie ligger udenfor EU, er de underlagt andre
regler. SÅ her skal du IKKE bruge NemID hver gang du spiller.

.
Du kan oprette flere konti med flere PayPal konti og dermed
opnå Bonus indtil flere gange.
Det er stadig lidt af et slaraffenland.

Spil med HER