Freynhofer

Mandagens “Sikre” engelske opgør…

Endnu et opgør fra den engelske Championship som har taget hul på sæsonen en uge før den bedste engelske række Premier League og vi har fundet en god fidus til et sikkert Bet.

Hull – Aston Villa = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Bedste Sports LIVEstream…

Hull har bestemt ikke haft den bedste optakt fase, men helt slemt har det dog heller ikke været. Men der er blevet ændret en del i spillestilen kan man læse sig til og det har ind til nu ikke haft den ønskede effekt.

Det tager altid lidt tid at få et nyt system ind under huden. Tilgangen synes vi heller ikke har været prangende og samlet som trup synes vi på redaktionen at det er gået lidt tilbage.

Det er godt nok hjemme på KCOM Stadium i Hull at kampen spilles, men som det første opgør i sæsonen og det pres der følger med, så mener vi ikke at det nødvendigvis er en fordel, når spillet ikke helt fungerer.

*

Aston Villa har modsat haft en glimrende opstarts fase og især på udebane har de gjort det godt. De var tæt på i sidste sæson, men “overlevede” ikke Play Offs fasen og er derfor stadig at finde i Championship.

Men der er kommet en del spændende tilgang og vi vurderer at holdet er blevet styrket med de nye spillere, i forhold til dem man har skilt sig af med.

Aston Villa har vundet 4 ud af 5 udekampe i opstarts fase og spillet en enkelt remis. Vi er slet ikke i tvivl om, at Villa henter mindst det ene point i denne premiere kamp.

Hull – Aston Villa = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets Bedste Sports LIVEstream…

Booking.com
To Top