Freynhofer

Mandagens “Sats” fra BettingsNews…

Der har været få overraskelser i den engelske Premier League i denne sæson, men den der så har været har til gengæld haft masser af danske islæt og det er det hold vi har fokus på i dagens “Sats”.

West Ham – Huddersfield = 2 = Odds 4,10
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

West Ham har godt ikke meget at råbe hurra for, efter de har spillet de 3. første runder af denne sæsons Premier League. De ligger sidst med nul point og en score på 2-10, som skriger til himlen om problemer.

De har da også flere kompetente spillere på skadeslisten allerede og det er den defensive del den er gal med. Nu er det heller ikke fordi de smider om sig med mål, men kan man ikke selv holde modstanderne fra at score, så er det der fokus lægges.

For 10 mål i kun 3 kampe er et alvorligt tegn på, at der ikke er noget der fungere i den ende og i dag står de overfor et hold, som bruser af selvtillid og som har fremgang og god form.

*

Huddersfield med de 3 danskere Zanka, Løssl og Billing, er kommet strålende fra start og har kun spillet en enkelt remis, men vundet de to første opgør i sæsonen. Kun Manchester United har også formået at gå fra banen i alle 3 kampe med clean sheet, så Løssl er i gang med noget stort.

Men der skal også lukkes ned foran Løssl og her har samarbejdet Zanka og de øvrige virket næsten upåklageligt – de har i hvert fald holdt nullet.

Selv om de kun har scoret 4 mål, så mener vi på redaktionen, at West Ham hullet som en si og at Huddersfield nok skal få banket en kasse eller 2 ind. Og da West Ham ikke kan score mål og Huddersfiled også går fra banen med endnu et clean sheet, så er udfaldet logisk for os.

West Ham – Huddersfield = 2 = Odds 4,10
Spillet hvor du får den Bedste Kundeservice på markedet…

Booking.com
To Top