Freynhofer

Mandagens Landsholds “Special Bonus”…

GEVINST
Resultat: 1-1

Vi har kigget på denne forberedelseskamp mellem 2 hvor det ene skal deltage i denne sommers VM slutrunde i Rusland, som starter indenfor de næste 14 dage og som hele fodboldverdenen kun sidder og venter på.

Italien – Holland = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

Italien spillede ikke til denne sommers VM, og har i redaktionens øjne været skuffende lige siden slutrunden stoppede. Selvfølgelig er spillerne altid mere fokuseret når det gælder point – men der har været nogle tegn i den forkerte retning.

Italien har kun vundet over Saudi Arabien med 2-1, men tabt til Argentina og Frankrig og spillet remis mod England. Ligeledes har de lukket mål ind i alle de kampe og det ligner ellers ikke italiensk fodbold at smide om sig med mål til modstanderne.

*

Holland har igen fået skrabet et meget interessant mandskab sammen og de har da også haft en lidt bedre resultatmæssig forberedelse. Man tabte til England med en enkelt pind og spillede forleden remis mod Slovenien.

Men den kamp afprøvede man også nogle lidt andre konstellationer end dem man vil bruge som som udgangspunkt. Vi tror at Holland i dag vil stille med et hold der er meget tæt på den ønskede start-11’er og så kan de godt matche Italien og så point.

Italien – Holland = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får din indsats 3X igen at spille for…

Booking.com
To Top