Freynhofer

Mandagens “Frækkert” fra Portugal…

Vi slutter denne noget magre spillemæssige mandag af med et opgør fra den Iberiske halvø, hvor det er den portugisiske side som lægger kamp til, med et opgør fra den bedste række La Primeira.

Estoril – Feirense = 1 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

Estoril startede sæsonen virkeligt skidt og var rigtig længe om at komme op i omdrejninger. Men en længere periode med gode resultater på det sidste, har sendt dem på den rigtige kurs væk fra bunden.

De er dog stadig en del af en gruppe på 5-6 hold, hvor også dagens gæster befinder sig, som ligger indenfor en margen af 3 point, fra den sidst placerede til nr. 13.

De 2 seneste kampe som Estoril har spillet hjemme på António Coimbra har begge givet point, i form af en sejr og en remis. Det er fremgang, med tanke på at de kun har fået point i samlet 3 hjemmeopgør i denne sæson.

Vi tror på, at de fortsætter den positive udvikling, som både er på hjemme- og udebane og henter endnu en sejr på António Coimbra.

*

Feirense fløj ud af starthullerne da sæsonen begyndte i august, men er fløjet lige så hurtigt tilbage igen, da de 4 første runder var spillet og siden da, har det været en ren ørkenvandring for klubbens fans.

Tager man deres udebanestyrke under lup – hvilket man bliver nødt til, da den næsten ikke er til at få øje på, så er der stort set ingenting at komme efter.

De seneste 6 udekampe er alle tabt i streg og vi kan ikke se hvordan de skulle får styrket denne side af deres spil, nu hvor der også har været givet lidt frihed og familietid til spillerne. Vi tror og er sikre på en spinkel hjemmesejr på en enkelt pind.

Estoril – Feirense = 1 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

Booking.com
To Top