Freynhofer

Mandagens “Frækkert” fra La Liga i Spanien…

Vi slutter af i den bedste spanske række La Liga, hvor de også har mandags kampe som en fast del af turneringsprogrammet. I dag er det dog 2 af de mindre omtalte mandskaber.

Alaves – Levante = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS at lege med…

Alaves lagde ud med brask og bram og holdt sig længe oppe på de sjove pladser. Men det er et barskt miljø at begå sig i og skader har været en del af årsagen til nedgangen i formen.

Alaves har sat 9 point til i de seneste 3 runder og det betyder at de nu er dumpet ned som nr. 7, som er pladsen lige udenfor. De ligger dog á point med Betis, så de er stadig med hvor det kribler i maven.

De tabte lidt overraskende til Alaves, men der var holdet også hårdt ramt af skader. Dem er der færre af nu, selv om truppen bestemt ikke er skades fri. Vi tror at Alaves stepper up igen og træder ind i kampen om de spændende pladser.

*

Levante er i en ringe forfatning i denne periode og med kun 4 point ned til fiaskoen, så er det pres på både hold og trænere. Og de er meget middelmådige og er hverken gode hjemme eller ude.

Levante er et hold der ind i mellem overrasker, men der er langt mellem snapsene. Men så har de normalt en noget bedre form end i denne periode og så er det også hjemme. I dag er det ude og her vil vi på redaktionen sætte vores på guld på et sikkert udebanenederlag.

Alaves – Levante = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor DU får dagens Højeste BONUS at lege med…

Booking.com
To Top