Freynhofer

Mandagens “Frække” Bombe på BettingNews…

Vi er godt klar over at dette spil ikke falder efter alles smag og vurdering, og det går da også mod favoritten hos bookmakerne og de fleste Bettere – men vi går efter en tendens.

Bournemouth – Crystal Palace = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Bournemuth er faktisk et ganske udmærket hold og har bestemt ikke gjort det ringe i denne sæson indtil nu. Det er kun på udebane at de har store udfordringer, når det kommer til at få point på kontoen.

Kampen spilles hjemme på Vitality Stadium i dag og det burde give dem en klar fordel, men vi tror ikke på en hjemmesejr, men det er mest grundet udeholdet og deres evner på fremmed græs. Md de fleste andre modstandere ville vi spille på en hjemmesejr.

*

Crystal Palace er pivringe når det kommer til at spille på hjemmebane og her er der kun opnået 1 point i deres første 3 kampe foran egne fans. Til gengæld har de på udebane vundet 2 ud af 3 og har det bedre når det ikke er foran egne fans.

Men Crystal Palace har vist at de helst vil spille på udebane i en længere periode. De har kun tabt 1 udekamp siden den 10. marts i år og det er godt nok lidt af en præstation.

Så ingen tvivl om at konceptet virker på fremmed græs og vi mener her på redaktinen, at Crystal palace fortsætter sejrsrækken og vinder her. De seneste 3 gange de har gæstet Vitality Stadium har de ikke tabt, men vundet 1 og spillet 2 gange remis.

Bournemouth – Crystal Palace = 2 = Odds 3,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top