Freynhofer

Mandagens danske “Special Bonus” fra Stormøde…

Så har vi hentet et opgør fra den noget utilregnelige danske Superliga, men vi synes dog alligevel at vi har haft fat i den lange ende her på BN. I dag er det et opgør mellem 2 af de store hold, som altid ser sig som mestre før sæsonen.

FC Midtjylland – Brøndby IF = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%

FC Midtjylland har efterhånden fået skabt et niveau, der gør at de spiller med i toppen sæson efter sæson. Efter sidste sæsons mesterskab og en masse spillersalg, lå det ikke lige i kortene, at de ville dominere igen i denne sæson fra starten.

Kun 1 nederlag er det blevet til og 28 point efter 13 kampe. Kun FC København kan matche denne form, de har bare en ringere score. Hjemme på heden har de været ganske suveræne, hvis man ser bort fra en remis mod mod AGF i første runde.

Dette skal nok blive en seværdig kamp efter danske målestoksforhold, men vi er ret overbeviste om, at FCM trækker det længste strå i dette opgør. Form, spillested og holdets niveau, giver dem i vores optik en fordel der giver alle 3 point.

*

Brøndby IF skuffer og skuffer og har kun 1 sejr i deres seneste 6 Superliga kampe – og det er hverken Zorninger eller klubbens fans tilfredse med. Vi tror interne udfordringer og menneskeflugten på Vestegnen har en indflydelse.

Der er i hvert fald noget der ikke fungerer, og det hr været tydeligt i en længere periode. Nu tager BIFs målmand dog med hænder igen, for han har haft sin del af æren for nedturen.

Selvfølgelig sætter alle hold sig ekstra op når de møder et tophold og sidste års mestre. Og det er præcis det parameter der gør, at vi skal se kampen – for den må blive underholdende. Desværre for Brøndby’s fans vil de opleve endnu et nederlag.

FC Midtjylland – Brøndby IF = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%

 

 

Booking.com
To Top