Freynhofer

Mandagens danske “Frækkert” fra BN…

Det er den danske Superliga og her i foråret har den ikke været lige så utilregnelig, som vi oplevede den var i efteråret. Dog er dette et af de mere tætte opgør – men et opgør hvor vi mener at hjemmeholdet lige er en tand bedre og “hjemme”.

AaB – AC Horsens = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som NY kunde…

AaB tabte forårets første opgør med 2-3 til Silkeborg i en velspillet og tæt dyst. Med lidt mere held i sprøjten havde AaB fået mindst det ene point – da de havde stor ære af kampen og spillet – men ikke havde heldet.

Det er der ændret på siden og og både Brøndby IF og FC Nordsjælland fik kun 1 point mod et velspillende AaB hold i de kampe. Og efterfølgende fik formen lige et nyk op af og man til til SønderjyskE og hentede en sejr på 1-0.

Så med tanke på, at AaB i dette opgør spiller hjemme på Aalborg Portland Park foran egne fans og har en opadgående formkurve, kan vi kun set udfaldet gå en vej og det er med en sejr til hjemmeholdet.

*

AC Horsens har haft en pose blandet bolsjer at se tilbage på i de 4 første kampe i 2018. En sejr, et nederlag og 2 gange remis. Sejren faldt dog over oprykkerne fra Helsingør, der stadig mangler meget på dette niveau.

Selv om Horsens er dygtige til at spille tætte kampe der ofte ender ud i remis, så mener vi de mangler lidt form endnu i denne sæson før, de er tilbage på det niveau de spillede efterårets kampe i og endt i den gode halvdel.

Vi tror, at AaB og AC Horsens bytter plads efter dagens opgør og det er AaB der ligger over stregen efter dagens kamp er afsluttet og færdigspillet på Aalborg Portland Park i aften.

AaB – AC Horsens = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus som NY kunde…

Booking.com
To Top