Freynhofer

Mandagens absolut sten “Sikre” svensker…

Det er sjældent vi peger på spil som vi betragter som absolut stensikre, men det er tilfældet med det valgte opgør fra den bedste svenske række Allsvenskan.

Örebro – Trelleborgs = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette sikre udfald…

Örebro ligger i midten af tabellen og behøver ikke at tænke på nedrykningsfare eller lignende. Og selv om det ser svært ud, kan en slutspurt sende dem op på en af de sjove pladser.

Selv om de ikke har været prangende på hjemmebane, så er dagens gæster i en sådan stand, at de nærmest burde sendes til ophugning. Ingen hold i rækken vil tabe til gæsterne fra Trelleborg, for så ville alle de andre hold grine af dem. Men det er der heller ingen fare for. Stensikkert 1-tal.

*

Trelleborgs har det virkeligt træls i denne periode og den har efterhånden varet siden 25. maj, hvor de vandt den seneste kamp i Allsvenskan. Siden da har de spillet 15 kampe og kun 3 af dem er endt remis.

Når man ryger ud af Cup’en til et hold fra flere rækker under og går fra nederlag til nederlag, så er der i den grad tale om krise og her er krisen nærmest katastrofal.

På udebane burde faktisk betale entré for at komme ind og spille og det er da også kun en håndfuld, der stadig tager med til udekampe. Trelleborgs er ved at være en stående Joke i den bedste svenske række.

Örebro – Trelleborgs = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Odds på dette sikre udfald…

 

 

Booking.com
To Top