Freynhofer

Lørdags Sikkerheden selv på BettingNews…

For bare en måned siden ville vi have været i tvivl om udfaldet af dagens valgte kamp i kategorien “Sikre”, men efter det gæstende hold er kommet på vingerne og har fået masser af luft under dem – er vi ikke i tvivl længere.

Burnley – Chelsea = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Burnley har gjort det overbevisende af et mindre mandskab at være og ligger placeret på en 8 plads, hvilket må siges at være fuldt godkendt. Det er selvfølgelig hjemme de har fingeren på pulsen og henter de fleste af deres point.

På udebane er det kun blevet til 3 point efter 5 kampe. Det er efter 3 gange remis, så her leder de stadig efter deres første udesejr. Hjemme har de kun tabt til et hold, nemlig Liverpool. De 3 andre kampe er vundet. Selv om gæsterne ikke er lige så gode som Liverpool, så kommer de fra samme niveau.

*

Chelsea har fået sat damp på kedlerne og har nu ikke sat point til i de seneste 5 kampe og derfor lister de også stille og roligt op i tabellen. Chelsea har kun tabt 2 kampe og det var en på udebane og en enkelt hjemme på Stamford.

Det betyder også at de har vundet 3 ud af 4 udekampe med en overbevisende score på 12-9. Så Chelsea er indtil videre ikke et særligt rart hold at få på besøg. Chelsea har spillet mod Burnley 5 gange og kun en gang har de spillet remis – ellers er det lutre sejre. Det kommer der igen i dag.

Burnley – Chelsea = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller…

Booking.com
To Top