Freynhofer

Lørdags Frækkerten fra niveau 2 i England…

Også dagens sidste anbefaling er hentet i den engelske Championship og her mener vi, at Bookmakerne har sovet i timen. At give et godt hjemmehold et så højt odds mod et gæstende mandskab der er faldet helt igennem i denne sæson.

Swansea – Stoke = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får det Højeste Odds på dette udfald…

Swansea vil tilbage til Premier League og det kan kun gå for langsomt. De har da også lagt ganske fornuftigt ud og topper den næstbedste række efter de 10 første runder. Så skal de bare holde den placering i 36 mere.

Swansea har kun tabt en enkelt kamp i denne sæson og formen virker til at være ganske holdbar. Swansea formåede også at holde på stort set alle spillerne efter nedrykningen. De vinder overbevisende i dag.

*

Stoke ligger og roder og har virkelig ikke haft det sjovt i den næst bedste engelske række. De ligger nemlig og roder i den helt anden ende, nemlig som bundhold i Championship. 

Stoke spejder stadig efter sin første sejr i denne sæson og derfor er det også en gåde, hvorfor odds’et på en hjemmesejr er så stor. På udebane har Stoke spillet 1 remis og fået en score på 3-8. Intet indikere at Stoke skulle blive et problem for Swansea.

Swansea – Stoke = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får det Højeste Odds på dette udfald…

Booking.com
To Top